Immobilia - Makelaar in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam

Schildmos 6
Te koop

Bergschenhoek
Schildmos 6
2661 MX

€ 389.000,- k.k.

Bergmolen 13
Te huur

Bleiswijk
Bergmolen 13
2665 SL

€ 1.450,- p/m

Schieweg 183AII
Te huur

Rotterdam
Schieweg 183AII
3038 AS

€ 1.250,- p/m

Waddenweg 94
Te koop

Berkel en Rodenrijs
Waddenweg 94
2651 ND

€ 475.000,- k.k.

Julianalaan 2B
Te koop

Bergschenhoek
Julianalaan 2B
2661 EL

€ 409.000,- k.k.

Rozenlaan 11B
Te koop

Rotterdam
Rozenlaan 11B
3051 LH

€ 125.000,- k.k.

8,7

Verkoop

9,1

Aankoop

Neem contact met ons op

Team Immobilia

Stefanie

Stefanie

Stefanie is de drijvende kracht achter Immobilia, de makelaar die zich onderscheidt. Want net als Stefanie, is Immobilia te beschrijven als dynamisch, vernieuwend, doel- en oplossingsgericht.

Florens

Florens

Dienstverlenend, resultaatgericht en flexibel. Dat is Florens! Daarnaast staat hij bekend om zijn grote inlevingsvermogen en enorme mensenkennis.

Lisanne

Lisanne

Na haar opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en de nodige ervaring opgedaan te hebben binnen diverse makelaarskantoren en vastgoedbedrijven in de regio, is Lisanne onderdeel van het team van Immobilia.

Inge

Inge

Na haar studie International Business and Entrepreneurship en diverse stages over de hele wereld is Inge bij Immobilia aan de slag gegaan als Verhuurmakelaar / Commercieel medewerker.

Bas

Bas

Sinds de oprichting is Bas al betrokken bij Immobilia. Betrokken zijn en transparant zaken doen, dat is waar Bas voor staat, net als Immobilia

Linsey

Linsey

Linsey is onze communicatiespecialist. Zij ondersteunt en adviseert ons bij de communicatie. Met veel plezier en passie voor het vak werkt zij bij Immobilia en lost zij samen met onze medewerkers alle communicatievraagstukken op.

Joke

Joke

De financiƫn van een bedrijf moeten altijd op orde zijn en daarvoor zorgt Joke. Niet alleen de boekhouding van de makelaardij, maar ook de cijfers van de derdengelden van onze klanten worden zeer nauwkeurig bijgehouden.

Ik wil graag: