Jouw huis verhuren met Immobilia

Denk je er over na om jouw huis te gaan verhuren? Wij helpen jou hier graag bij en nodigen je hierbij uit voor een kennismakingsgesprek bij de woning. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en op basis van deze opname een advies geven over de verhuur mogelijkheden en natuurlijk de opbrengsten. Uiteraard kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken en uw vragen stellen.


Immobilia beschikt over krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten. Van brochures en advertenties tot en met presentaties op de best bezochte huizenwebsites Pararius, Funda, huislijn.nl en huurwoningen.nl, onze eigen website en advertenties in de lokale weekmedia.


Wij zetten ons brede en stevige netwerk in om uw huis actief in de markt te zetten, onder andere via onze collega’s in de regio waar wij nauw mee samenwerken.
Zodra de eerste kandidaten zich melden voor uw woning dan maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder onze begeleiding. Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor uw woning dan nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met u door. Wij kunnen kandidaten onder andere toetsen op hun financiële achtergrond en uw persoonlijke voorkeur. Wij zullen kandidaten ook vragen een loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen en natuurlijk hun identiteitbewijs.


Bij een succesvolle match tussen u en een kandidaat huurder maken wij in overleg met u een huurovereenkomst en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie.
Als extra dienst kunnen wij het beheer van uw woning van u overnemen zodat de totale zorg over uw woning bij ons in handen is.


Klik hier voor ons complete aanbod verhuur woningen.

 

Immobilia Berkel en Rodenrijs

Huren, verhuren of beheren van je woning?

Wij zijn je graag van dienst!

Huren, verhuren of beheren van je woning?  - Immobilia

Neem contact met ons op

Ik wil graag: