Jouw huis verkopen met Immobilia

Immobilia wil samen met jou de verkoop tot een succes maken. Middels een nauwkeurig, strategisch stappenplan en een uitstekende begeleiding dragen wij zorg voor de snelle verkoop van jouw huis. En als wij jouw huis verkocht hebben dan helpen we graag bij het vinden van een nieuwe woning.

Je hebt de beslissing genomen om je huis te verkopen. Een grote stap in jouw leven, die je niet zomaar maakt. Want bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Heel veel.

Denk aan de te hanteren vraagprijs, de opbrengst, de aanpassingen aan het huis die eventueel nog gemaakt moeten worden, onderhandelingen, de koopovereenkomst en ga zo maar door.

Om deze ingewikkelde procedure goed te laten verlopen, is ervaring en expertise van groot belang. Er is kennis voor nodig, die jij wellicht niet bezit. Immobilia is in het bezit van deze kennis en daarom zijn wij graag jouw partner bij de verkoop van jouw woning.
Immobilia is een ervaren makelaar die zijn weg kent in het complexe verkoopproces. Een team van professionele makelaars zet zich met plezier in, om de gehele procedure tot een prettig en overzichtelijk traject te maken. Met als doel het succesvol realiseren van de verkoop van jouw huis. Want Immobilia is er voor jou!

Immobilia’s verkoopplan

We gaan van start met een kennismakingsgesprek. Hierin leggen wij jou in duidelijke taal uit hoe het verkoopproces in zijn werk gaat. Tijdens dit verkoopgesprek informeren wij jou daarnaast over de hoogte van de vergoeding van de makelaarskosten, ook wel de courtage genoemd.

Wij maken gebruik van het unieke Immobilia verkoopplan, welke bestaat uit 7 stappen. Het Immobilia verkoopplan is voor een succesvolle, maar ook snelle verkoop van jouw huis. Vanzelfsprekend houden we tijdens dit stappenplan intensief contact om je volledig op de hoogte te houden van de verkoop van je huis. Een huis verkopen was nog nooit zo leuk!

 

Huis verkopen?

Nodig ons nu uit voor een gratis waardeadvies!

Huis verkopen? - Immobilia

Neem contact met ons op

Ik wil graag: