Jouw huis verkopen in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk en omstreken maakt Immobilia tot een succes!

Wat kan Immobilia als verkoopmakelaar voor jou betekenen?

Overweeg jij jouw woning te verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar? Immobilia biedt full service, ongeacht de waarde van de woning. Wij nemen 99% van het werk voor onze rekening, de rest doe jij. Namelijk: zorgen dat de woning klaar is om potentiële kopers te ontvangen. We gaan van start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leggen wij ons verkoopproces voor jouw woning uit. Tijdens dit gesprek informeren wij jou daarnaast over de hoogte van de vergoeding van de makelaarskosten, ook wel de courtage genoemd.

  • 24/7 bereikbaar
  • Geen verborgen kosten
  • Persoonlijk betrokken

Ervaring

Wij verzorgen voor uitgebreide plaatsingen op populaire huizensites zoals Funda en VBO. Hierdoor is jouw woning online goed zichtbaar en krijgt het de maximale aandacht, dit zorgt voor een snelle verkoop en de hoogste opbrengst. Ook voorzien wij jou van tips om de verkoop van jouw woning te bevorderen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de woning op de juiste waarde te schatten.

Huis verkopen met Immobilia

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Dit kan telefonisch (010 - 511 05 45) of door onderstaand formulier in te vullen. Wij plannen de afspraak zo snel mogelijk in.

Maak een afspraak

Verkoop beoordelingen

9,0

Star
Star
Star
Star
Star

Aankoop beoordelingen

9,3

Star
Star
Star
Star
Star

"Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en gedrevenheid van het gehele team van Immobilia. Immobilia is zeker een aanrader."

- Een funda gebruiker -

"De makelaar was van het begin af aan erg spontaan, je zag dat hij veel plezier had in zijn werk. De kennis en inspannings / inlevingsvermogen die hij heeft siert hem. Hij stond open voor kritiek, kwam zelf met ideeën, maar wat nog belangrijker was: Hij had een luisterend oor. Al met al een super ervaring!!"

- Dhr. Jeffrey Scheffers -

"Uitstekende makelaar, enthousiast, vlot en zakelijk. Prima huisverkoop meegedaan tot en met het passeren bij de notaris. En ook nog eens een goede courtage! Aanrader. Chapeau Immobilia!! Bedankt Stef en team."

- Dhr. Kraan -

"Het contact met Immobilia is altijd zeer goed gegaan. Het is een klein, maar zeer gedreven makelaars kantoor. Daarbij heb ik mijn huis supersnel kunnen verkopen. Er is zeer snel geschakeld , dus ik ben zeer tevreden."

- Mevr. De Jong -

"Alles was echt op en top. Goede service. Goede begeleiding. Goed contact. Ik zou deze makelaar iedereen aanbevelen."

- Mevr. Dwarswaard -

Florens is gewoon een goede makelaar, no nonsense en duidelijk. Hij is heel toegankelijk en reageert altijd snel op appjes en mailtjes ed. Immobilia is een kantoor dat de ondersteuning goed op orde heeft en voor kopers ook heel ruim toegankelijk is, bijvoorbeeld na kantooruren. Wij waren eerst met een andere makelaar in zee gegaan, maar daar had ik al snel geen prettig gevoel meer bij en ben toen overgestapt. Echt een wereld van verschil.

- Een funda gebruiker -

Zeer goed contact met de makelaar. Eerlijk en effectief. Zeer aardige en professionele mensen. Ik zou aanraden!

- Mevr. Kijana -

Ik wil graag: