Nieuws

DIT DOET EEN VERKOOPMAKELAAR

Het verkopen van een huis blijft een spannend moment wat je maar een paar keer in je leven doet. Ik weet wat een ervaren makelaar voor jou kan betekenen. Goede begeleiding en persoonlijk contact zorgt voor een soepele verkoop.

BIEDEN OP EEN WONING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS

Door het geringe aanbod zie ik in Lansingerland steeds vaker woningen die te koop worden aangeboden met een bieden vanaf prijs. Regelmatig krijg ik van potentiële kopers vragen hoe zij hier mee om moeten gaan. Wat houdt het in en hoe breng je een bod uit?

UPDATE OVER ONZE HUIZENMARKT!

Twee weken geleden liet ik jullie een aantal woningen zien die binnenkort online gingen komen. Ondertussen zijn de bezichtigingsaanvragen binnengestroomd en hebben wij de eerste bezichtigingen al gedaan!

VERKOPEN ALS EEN KONING!

Vrijdag is het Koningsdag! Veel mensen gaan de straat op en Nederland kleurt Oranje. Oranje tompoezen, oranje kraampjes, oranje haar en soms: oranje huizen en interieur!

NIEUWE WONINGEN IN DE VERKOOP!

Afgelopen week hebben mijn team en ik verschillende woningen in de verkoop gekregen. Om de woning de maximale aandacht te geven en voordat hij online komt, moet er nog flink wat gebeuren!

"WAAROM JIJ EEN AANKOOPMAKELAAR NODIG HEBT!"

Ben jij op zoek naar een koopwoning? Of heb jij al een leuke woning gezien – bijvoorbeeld op de Nationale Open Huizen Dag van afgelopen zaterdag? Dit zijn dé redenen waarom jij een aankoopmakelaar goed kan gebruiken.

"VERLIEFD MAAR BLIND: DE ROZE BRIL TIJDENS HET KOPEN VAN EEN HUIS!"

WAUW, je loopt binnen en bent op slag verliefd. Dit is jouw nieuwe thuis. Je ziet jezelf al samen met je partner op de bank zitten, de kinderen in de tuin spelen en je huisdieren op het kleedje voor de openhaard liggen. Die krappe badkamer of de tuin op het noorden, zie je door de vingers. Tenslotte breng je daar niet veel tijd door, toch?

"OVERWEEG JIJ JOUW WONING TE VERKOPEN? DIT IS HÉT MOMENT!"

Zaterdag 7 april is het tijd voor de Nationale Open Huizen Dag. Geïnteresseerden en potentiële kopers stippelen op deze dag een mooie route uit en nemen een kijkje bij verschillende woningen. Maar liefst 47% van deze woningen wordt hierdoor binnen 12 weken verkocht! Lees snel verder voor een tijdelijke aanbieding!

"WONING VERKOPEN? GA NIET DE FOUT IN BIJ HET KIEZEN VAN EEN MAKELAAR!"

De hoogste opbrengst, de laagste courtage, de snelste verkoop. Veel makelaars kiezen voor allerlei mooie beloftes om aantrekkelijk te zijn voor jou als verkoper. Maar wat vind JIJ belangrijk tijdens de verkoop van je woning?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel op 010-5110545, e-mail naar info@immobilia of stuur je vragen per Whatsapp op 0612213192!

"JOUW DROOMWONING IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT!"

Terwijl buiten de temperatuur stijgt, de blaadjes aan de bomen komen en het voorjaar eindelijk in zicht is, gaan meer mensen er op uit. Er op uit om een huizen te kijken! Gecombineerd met een zeer lage rente, betekent dit voor jou dat hét moment is aangebroken jouw woning te verkopen.

Huis verkopen?

Immobilia heeft de laagste courtage

Waar vier jij de feestdagen?

Immobilia gaat verder voor jou!

Immobilia is geen doorsnee makelaar.

Ik wil graag: