Ons team

Stefanie

Stefanie

Stefanie is de drijvende kracht achter Immobilia, de makelaar die zich onderscheidt. Want net als Stefanie, is Immobilia te beschrijven als dynamisch, vernieuwend, doel- en oplossingsgericht.

Florens

Florens

Dienstverlenend, resultaatgericht, persoonlijk en flexibel. Dat is Florens! Daarnaast staat hij bekend om zijn grote inlevingsvermogen en enorme mensenkennis.

Christiaan

Christiaan

Christiaan is na zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij begonnen bij Immobilia. Hij is klantgericht, stressbestendig en flexibel. Christiaan houdt zich voornamelijk bezig met het beheer en verhuur van woningen.

Shirley

Shirley

Enthousiast, gedreven en met hart voor de zaak staat Shirley altijd voor je klaar. Naast het office management verzorgt zij ook de marketing van Immobilia.

Bas

Bas

Sinds de oprichting in 2010 is Bas al betrokken bij Immobilia. Eerlijk en transparant zaken doen en denken in het belang van de klant, dat is waar Bas voor staat, net als Immobilia.

Shannen

Shannen

Shannen is onze communicatiespecialist. Zij ondersteunt en adviseert ons bij de communicatie. Met veel plezier en passie voor het vak werkt zij bij Immobilia en lost zij samen met onze medewerkers alle communicatievraagstukken op.

Joke

Joke

De financiƫn van een bedrijf moeten altijd op orde zijn en daarvoor zorgt Joke. Niet alleen de boekhouding van de makelaardij, maar ook de cijfers van de derdengelden van onze klanten worden zeer nauwkeurig bijgehouden.

Ik wil graag: